Hotel Transsylvanië 3 WINACTIE

In de nieuwe 3D-animatiefilm HOTEL TRANSSYLVANIË 3 van Sony Pictures Animation reis je vanaf 25 juli mee met onze favoriete monsterfamilie.

Ze vieren vakantie aan boord van een luxe cruiseschip voor monsters. Drac kan eindelijk eens bijkomen van het drukke werk in zijn hotel. De familie doet mee aan alle leuke activiteiten aan boord en natuurlijk liggen ze ook volop in het maanlicht te luieren om een lekker bleek kleurtje te krijgen. De droomvakantie mondt echter uit in een nachtmerrie als Mavis merkt dat Drac gevallen is voor de charmes van de mysterieuze cruisekapitein Ericka. Zij bewaart een geheim dat het einde kan betekenen voor alle monsters.

In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Charly Luske (Dracula), Liza Sips (Mavis), Ferry Doedens (Johnny), Tony Neef (Geert), Paul Groot (Van Helsing), Fernando Halman (Murray), Ilse Warringa (Kapitein Ericka), Tygo Gernandt (Gremlins), Arjan Ederveen (Vlad) en Jan Versteegh (Octopus). Geregisseerd door Genndy Tartakovsky. Scenario door Genndy Tartakovsky en Michael McCullers.

In samenwerking met Sony Pictures Releasing en Triple P Entertainment mogen wij twee pakketten weggeven. Hierin vind je niet alleen Hotel Transsylvanië 1 én 2 op dvd, maar ook een spelletjesset en een strandbal! Wil jij zo’n pakket winnen? Laat je naam en e-mailadres achter én geef antwoord op de volgende vraag:
Welke komiek is in de originele Engelstalige versie verantwoordelijke voor de stem van Dracula?

Let op:
De actie loopt tot en met 21 juli. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de pakketten bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
15 juli, 2018

Trailer