Hotel Transylvania: Scary Tale Adventures WINACTIE

Hotel Transylvania is een van Sony Pictures Animations meest succesvolle originele filmfranchises tot nu toe, met de eerste drie films die een gecombineerde box office van meer dan $ 1,3 miljard hebben bereikt. Het laatste hoofdstuk in de serie, Hotel Transylvania: Transformania, werd in januari 2022 exclusief uitgebracht op Amazon Prime Video. Sony Pictures Animations geanimeerde serie gaat op een griezelig videogame-avontuur wanneer Drac, Mavis en de bende 2022’s ultieme squad ghouls neerzetten!

Outright Games, de toonaangevende wereldwijde uitgever van gezinsvriendelijk interactief entertainment, brengt vandaag in samenwerking met Sony Pictures Consumer Products Hotel Transylvania: Scary-Tale Adventures uit op PlayStation, Xbox, Nintendo Switch en pc. Verken klassieke sprookjeswerelden, neem het op tegen angstaanjagende vijanden en los duivelse puzzels op in deze gloednieuwe videogame met ieders favoriete personages uit de smashhit animatiefilms!

Duik met Hotel Transylvania: Scary-Tale Adventures in unieke werelden gebaseerd op klassieke sprookjes zoals Roodkapje, Ali Baba en de Veertig Rovers en De Nieuwe Kleren van de Keizer, maar met een spookachtige Hotel Transylvania-twist! Kruip in de huid van Roodkapje Mavis en pas op voor Grote Boze Wolf Wayne, verzamel waardevolle snuisterijen voor de Koning van de Rovers om de grot met rijkdommen binnen te komen en los puzzels op om de geruïneerde tempels te ontgrendelen en de Nieuwe Kleren van Keizer Blobby te vinden.

Speel als Drac en Mavis, elk met hun eigen fantastische vampiervaardigheden zoals superkracht, immobilisatiekrachten, supersprongen en nog veel meer, terwijl je spook-taculaire werelden uit verhalenboeken verkent en de wezens verslaat die in elk hoofdstuk rondspoken. Spelers kunnen onderweg ook andere bekende Hotel Transylvania-personages ontmoeten! Johnny, Murray, Wayne en anderen zullen spelers begeleiden om hun speciale vaardigheden te gebruiken, spannende quests te voltooien, slinkse uitdagingen, duivelse puzzels en verborgen verzamelobjecten op te graven. Nu er zoveel op het spel staat, rekenen Drac en Mavis op hun grootste fans om de dag te redden!

HOTEL TRANSYLVANIA: SCARY-TRALE ADVENTURES is sinds 11 maart beschikbaar op PlayStation, Xbox, Nintendo Switch en pc.

In samenwerking met OUTRIGHT GAMES LLC en Day One MPM mogen wij tweemaal deze game weggeven; eenmaal voor de Nintendo Switch en eenmaal voor de PlayStation 4. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter, geef jouw voorkeur voor de Nintendo Switch of Playstation 4-versie aan én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Door welke actrice/ zangeres werd Mavis ingesproken in de eerste Hotel Transylvania-film, welke uitkwam in 2012 ?

Let op:
De actie loopt tot en met 6 april. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Nintendo Switch- of Playstation 4- game bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  30 maart, 2022

  Trailer