House of Cards – seizoen 5 WINACTIE

Sinds 11 oktober ligt het vijfde seizoen van HOUSE OF CARDS in de schappen. Waar Frank Underwood eerder verklaarde om de strijd aan te gaan met ICO, blijkt dit vooral ook onderdeel van een afleidingsmanoeuvre. De Washington Herald dreigt namelijk naar buiten te brengen hoe Frank zorgde voor het aftreden van president Garrett Walker om zo zelfs benoemt te kunnen worden. Toch blijft Frank ook angst zaaien onder de bevolking. Deze angst lijkt hem te helpen in de strijd tegen Will Conway, de Republikeinse kandidaat in de presidentsverkiezing. Angst zorgt er namelijk voor dat burgers geneigd zijn om de zittende president opnieuw te kiezen. Toch komt de strijd dit keer ook van dichterbij dan Frank ooit had kunnen vermoeden. We zien gewelddadige machtspelletjes, nieuwe bondgenootschappen, verrassend verraad en zoals altijd, een drang om koste wat kost te winnen!

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick mogen wij een dvd én een Blu-ray exemplaar weggeven van deze spannende ddoorkijker. Wil jij deze film aan jouw collectie toevoegen? Laat je naam en e-mailadres achter, geef jouw eventuele voorkeur voor dvd of Blu-ray aan en beantwoord de volgende vraag:
Voor zijn rol in welke film won Kevin Spacey in 2000 zijn tweede Oscar, dit keer in de categorie ‘Best Actor in a Leading Role’?

Let op:
De actie loopt tot en met 19 oktober. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de Blu-ray en dvd bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  12 oktober, 2017

  Trailer