House of Hitchcock CHRISTMAS WINACTIE

Natuurlijk zouden wij Filmdomein niet zijn als wij niet ook tweede kerstdag een fraaie boxset voor jullie hebben klaarliggen. Vandaag zetten we een legende in het zonnetje voor jullie. Als officieel erkende ‘Master of Suspence’ heeft Alfred Hitchcock bijzonder veel angstaanjagende thrillers op zijn naam staan. The ALFRED HITCHCOCK 14 FILM COLLECTION bevat 14 ijzersterke films uit de illustere carrière van de befaamde regisseur, onder andere The Birds, Rear Window, Vertigo en Psycho. Doe de deur op slot en geniet van dit brede oeuvre van Alfred Hitchcock.

Inhoud;
Birds (1963)
Family plot
Frenzy
The man who knew too much
Marnie (1964)
Rear window
Rope (1948)
Saboteur
Shadow of a doubt (1943)
Topaz
Torn Curtain
The trouble with Harry
Vertigo
Psycho (1960)

Met dank aan Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM mogen wij één sensationele Blu-ray box-set van deze Hitchcock-verzameling weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter, geef je eventuele voorkeur aan voor dvd óf Blu-ray én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Hoe heet de zwarte komedie die in 1976 de laatste film zou blijken van de ‘Master of Suspense’?

Let op:
De actie loopt tot en met 2 januari. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de volledige Blu-ray boxset bij de winnaar op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  26 december, 2022

  Trailer