House of the Dragon – seizoen 1 WINACTIE

De regeerperiode van House Targaryen begint nu Warner Bros. Home Entertainment House of the Dragon uitbrengt: The Complete First Season. De release bevat alle tien afleveringen van de hitserie van HBO, met meer dan een uur aan bonusfuncties plus twee geheel nieuwe, nooit eerder vertoonde features, House of the Dragon: The Complete First Season zal op 20 december 2022 verkrijgbaar zijn op Steelbook 4K Ultra HD™ (Limited Edition), Blu-ray™ en DVD.

House of the Dragon debuteerde op zondag 21 augustus voor het grootste publiek voor een nieuwe originele serie in de geschiedenis van HBO en de beste lancering van series op HBO Max in de VS, Latijns-Amerika en Europa. Alle afleveringen van de serie hebben nu gemiddeld 29 miljoen kijkers in de V.S., meer dan een verdrievoudiging van het gemiddelde kijkersaantal bij het debuut met sterke catch-up kijkcijfers. Gebaseerd op George R.R. Martin’s “Fire & Blood”, vertelt de serie, die zich 200 jaar voor de gebeurtenissen van “Game of Thrones” afspeelt, het verhaal van House Targaryen.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij een dvd-, een Blu-ray- en een 4K UHD exemplaar van dit eerste seizoen weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Hoe heet de Britse acteur, bekend van films als Dead Man’s Shoes en The World’s End, die in dit seizoen te zien is als koning Viserys?

Let op:
De actie loopt tot en met 4 februari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd, Blu-ray of 4K UHD bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
28 januari, 2023

Trailer