Howards End WINACTIE

Sinds 10 november ligt er een nieuwe 4K-restauratie van HOWARDS END in de schappen. Engeland tijdens het Edwardiaans tijdperk. Helen Schlegel, een onconventionele jonge vrouw die behoort tot de verlichte burgerij, en Paul Wilcox, een telg uit een bemiddelde en conservatieve kapitalistische familie, beseffen na een tijdje dat ze niet bij elkaar passen en besluiten hun relatie te beëindigen. Maanden later betrekt de familie Wilcox een huis in Londen, in de buurt van de Schlegels. Ruth, de moeder van Paul, maakt daar kennis met Margaret, de oudere zus van Helen. De twee geëmancipeerde vrouwen ontwikkelen een warme en tedere vriendschap. Wanneer de zieke Ruth verneemt dat de huurovereenkomst van het huis van de zusters Schlegel verstrijkt, beslist ze dat het landhuis ‘Howards End’ na te laten aan Margaret. Henry Wilcox, de echtgenoot van Ruth, en zijn kinderen reageren verbijsterd.

Met dank aan Lumière mogen wij een Blu-ray én een dvd weggeven van deze prachtige film! Wil jij kans maken? Laat dan hieronder je gegevens achter, geef eventueel je voorkeur aan voor de Blu-ray of dvd en beantwoord de volgende vraag:
Hoe heet de andere film van regisseur James Ivory, met hoofdrollen voor Anthony Hopkins en Emma Thompson?

Let op:
De actie loopt tot en met 27 november. Daarna nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray en dvd bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
16 november, 2017

Trailer