Hunter Killer WINACTIE

Vanaf 25 oktober draait HUNTER KILLER in de bioscopen.

Een corrupte Russische generaal pleegt een militaire coup en neemt zijn president gevangen. Na een aanslag op een Amerikaanse onderzeeër in Russische wateren wordt kapitein Joe Glass ingezet om de uitbraak van een Derde Wereldoorlog te voorkomen. Joe werkt samen met Navy SEALs op de grond om de gekozen Russische president te redden. Om dat te bereiken moet hij met zijn onderzeeër doordringen in het gebied; zonder enige navigatie en met ontelbaar veel mijnen is dat een levensgevaarlijke klus…

In samenwerking met Dutch Filmworks mogen wij maar liefst twee setjes vrijkaarten weggeven voor deze heerlijke actiethriller. Laat hieronder je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In Hunter Killer zien we Gerard Butler als kapitein Joe Glass, maar hoe heet zijn personage in Olympus Has Fallen, London Has Fallen en het aanstaande Angel Has Fallen?

Let op:
De actie loopt tot en met 27 oktober. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de vrijkaarten bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  20 oktober, 2018

  Trailer