I, Daniel Blake WINACTIE

Humor, warmte en wanhoop gaan hand in hand en maken van I, DANIEL BLAKE een oprechte, emotionele en uiterst innemende film. De film ligt vanaf 3 maart in de schappen.

De 59-jarige Daniel Blake verdient als timmerman zijn brood. Tot hij een hartaanval krijgt en voor het eerst van zijn leven een beroep op de staat moet doen. Hij probeert zich een weg te banen door het onpersoonlijke en bureaucratische uitkeringssysteem. Daarbij ontmoet hij de alleenstaande moeder Katie en haar twee kinderen. Ze steunen elkaar en vinden samen hun waardigheid terug…

In samenwerking met Cinéart Nederland mogen wij twee Blu-ray én twee dvd exemplaren van de film weggeven. Nu wil jij vast weten wat je moet doen om deze prachtige film te winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter, geef je voorkeur aan voor de Blu-ray of dvd (bij geen voorkeur nemen wij aan dat je daadwerkelijk geen voorkeur hebt) en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke acteur neemt hier de rol van de 59-jarige Daniel Blake voor zijn rekening?

Let op:
De actie loopt tot en met 9 maart 2017. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd’s en Blu-rays bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
2 maart, 2017