I Still See You WINACTIE

Vanaf 29 november draait I STILL SEE YOU in de bioscopen. Negen jaar geleden scheurde de wereld open; een apocalyptische gebeurtenis waarbij de scheiding tussen leven en dood vervaagde. Spookachtige wezens genaamd Remnants leven nu samen met de levenden. Na jaren van wederzijdse harmonie bedreigt een Remnants het leven van een jong meisje. Hij stuurt haar op een missie die haar leven voor altijd verandert.

In samenwerking met Dutch Filmworks mogen wij maar liefst twee setjes vrijkaarten weggeven voor deze heerlijke nagelbijter. Wil jij een setje bemachtigen? Laat dan hieronder je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In I Still See You zien we Bella Thorn als Veronica Calder. In welke serie, gebaseerd op een succesvolle filmreeks, is zij te zien als Nina Patterson?

Let op:
De actie loopt tot en met 30 november. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de vrijkaarten bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
23 november, 2018

Trailer