I, Tonya WINACTIE

Vanaf 22 februari is I, TONYA in de bioscopen te bewonderen, een waargebeurde verhaal en een hilarisch en aandoenlijk portret van een uitzonderlijk getalenteerd buitenbeentje.

Kunstschaatsster Tonya Harding (Margot Robbie) is een natuurtalent en niets lijkt haar selectie voor de Olympische Spelen in de weg te staan. Maar Tonya is bepaald niet van goede komaf, haar vulgaire outfits en gedrag zijn de keurige schaatswereld een doorn in het oog. Omringd door idioten, met goede én slechte bedoelingen, beraamt Tonya een plan om wraak te nemen op haar grootste concurrente: de engelachtige Nancy Kerrigan. Eén van de grootste Amerikaanse sportschandalen is geboren… . Het waargebeurde I, Tonya is een hilarisch en aandoenlijk portret van een uitzonderlijk getalenteerd buitenbeentje. Margot Robbie schittert als de verguisde Tonya Harding, en Allison Janney zet als moeder van Tonya een filmpersonage voor de eeuwigheid neer. Regisseur Craig Gillespie (Lars and the Real Girl) levert met I, Tonya een uniek evenwicht tussen humor, geweld en ontroering af.

In samenwerking met The Searchers en Triple P Entertainment mogen wij drie setjes vrijkaarten voor deze film weggeven, met daarnaast een retro zweetbandje. Wil jij die winnen? Dat hebben we weer heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter én geef antwoord op de volgende vraag:
Margot Robbie timmerde al een tijdje aan de weg. Toch brak zij vijf jaar geleden pas echt door toen zij naast Leonardo DiCaprio te zien was in een film van Martin Scorsese. Hoe heet deze film?

Let op:
De actie loopt tot en met 24 februari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de vrijkaarten en zweetbandjes bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
17 februari, 2018

Trailer