Ice Age 5: Collision Course WINACTIE

Sinds 16 november ligt ICE AGE: COLLISION COURSE in de schappen. Scrat’s epische achtervolging van het ongrijpbare eikeltje zorgt er dit keer voor dat hij in de ruimte terechtkomt waarbij hij per ongeluk een kosmische kettingreactie teweegbrengt die de wereld van Ice Age volledig dreigt te veranderen. Om zichzelf te redden moeten Sid, Manny, Diego en de rest van de kudde hun huis verlaten en beginnen aan een reis vol humor en avontuur door nieuwe, exotische landen waarbij ze een groot aantal nieuwe, kleurrijke karakters ontmoeten.

Met dank aan 20th Century Fox Home Entertainment en Team Lewis mogen wij deze heerlijke familie-animatiefilm op Blu-ray weggeven? Wil jij kans maken? Laat dan hieronder je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag:
Welke zangeres is in de originele versie verantwoordelijk voor de stem van Brooke?

Let op:
De actie loopt tot en met 28 november 2016. Daarna nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  21 november, 2016