Ice Age: Collision Course WINACTIE

Vanaf 13 juli is ICE AGE: COLLISION COURSE in de bioscopen te bewonderen. Dit keer zorgt Scrat’s epische achtervolging van het ongrijpbare eikeltje ervoor dat hij in de ruimte terechtkomt waarbij hij per ongeluk een kosmische kettingreactie teweegbrengt die de wereld van Ice Age volledig dreigt te veranderen. Om zichzelf te redden moeten Sid, Manny, Diego en de rest van de kudde hun huis verlaten en beginnen aan een reis vol humor en avontuur door nieuwe, exotische landen waarbij ze een groot aantal nieuwe, kleurrijke karakters ontmoeten.

In samenwerking met 20th Century Fox mogen wij ter promotie drie pakketten weggeven van deze ijskoude film. Hierin vind je: Foil stickers, Character figurine Keychain, Paddle Ball, Shopper Bag, Boek (The art of the film) en natuurlijk doen wij bij elk pakket nog een setje vrijkaarten voor de nieuwe film. Je wilt vast weten hoe je kans maakt op zo’n gaaf pakket? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welk karakter uit de film wordt opnieuw van stem voorzien door Jennifer Lopez?

Let op:
De actie loopt tot en met 12 juli 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de pakketten zo snel mogelijk te bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  6 juli, 2016