Il Traditore WINACTIE

Sinds 15 mei ligt IL TRADITORE in de schappen, welke het waargebeurde verhaal vertelt achter het Maxi-proces (1986-1992) tegen de maffia in Palermo. Met het proces werd het bestaan van de Cosa Nostra bewezen. Regisseur Marco Bellochio werd met zijn film – inmiddels een grote bioscoophit in Italië – geselecteerd voor de hoofdcompetitie van het Cannes Filmfestival.

Begin jaren ’80 blijkt de vrede binnen de Siciliaanse maffia, de Cosa Nostra, van korte duur. Tommaso Buscetta, een hooggeplaatst lid van de Cosa Nostra duikt onder in Brazilië. Intussen worden zijn vertrouwelingen één voor één vermoord. Wanneer Buscetta opgepakt wordt en uitgeleverd aan Italië, neemt hij een beslissing die de geschiedenis zal veranderen: hij zal als eerste de omertà (zwijgplicht) doorbreken.

In samenwerking met Cinéart Nederland mogen wij 2 dvd exemplaren van deze film weggeven. Nu wil jij vast weten wat je moet doen om deze te winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat jouw gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In welke film speelde Pierfrancesco Favino, de hoofdrolspeler van Il Traditore, de racecoureur Clay Regazzoni onder regie van Ron Howard?

Let op:
De actie loopt tot en met 26 mei. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
19 mei, 2020

Trailer