Imagine Film Festival WINACTIE

Van 14 tot en met 24 april vindt het 32ste Imagine Film Festival plaats in EYE in Amsterdam. Hét festival voor de fantastische film ziet er dit jaar fris en vernieuwd uit, presenteert een nieuwe website en natuurlijk een vertrouwd sterk en veelzijdig programma.

Imagine Film Festival
14 -24 april 2016
EYE in Amsterdam
Voor meer informatie over de films, zie: www.imaginefilmfestival.nl

We doen even een kleine greep uit het ijzersterke programma. Anders Thomas Jensen pakte in 2007 de publieksprijs met Adam’s Apples en dit jaar is hij terug met het absurde Men & Chicken, opnieuw met Mads Mikkelsen. In Karyn Kusama’s paranoïde thriller The Invitation is het de vraag of Michiel Huisman wel of niet te vertrouwen als religieus sektelid. Wie ook wantrouwen wekt, is de oudste dochter uit Robert Eggers’ verbluffende debuutfilm The Witch. Is zij een heks of niet?

Van een heel andere orde is het Russische Hardcore Henry, dé sensatie van Toronto vorig jaar. Een dolle achtbaanrit van non stop actie, vanuit het perspectief van een cyborg. Aan het andere kant van het spectrum is er de subtiele vampierfilm February, het debuut van Osgood Perkins. Juist ja, de zoon van Anthony. In de Amerikaanse zwarte komedie Creative Control gaat een marketeer op zoek naar het leven online. De film maakt deel uit van het grote themaprogramma van Imagine 2016.

Zoals u ziet is er genoeg te zien en in samenwerking met Triple P Entertainment mogen wij twee setjes vouchers weggeven waarmee een film naar keuze kan worden bijgewoond. Nu wil jij vast weten wat je moet doen voor een setje vouchers? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Wat is de titel van de openingsfilm van Jeff Nichols?

Let op:
De actie loopt tot en met 12 april 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en zorgen wij dat gaan wij diegenen de vouchers bijtijds in huis hebben. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  5 april, 2016