In the Line of Fire 4K WINACTIE

Een aangrijpende, hartverscheurende thriller die spanning levert in bijna ondraaglijke doses. IN THE LINE OF FIRE toont Clint Eastwood op zijn best. In een uitvoering die alom geprezen werd speelt Eastwood de rol van Frank Horrigan, een ervaren agent van de geheime dienst die wordt achtervolgd door zijn falen om John F. Kennedy te beschermen tegen moord. Dertig jaar later krijgt hij de kans om zichzelf te verlossen wanneer een briljante psychopaat dreigt de huidige president te vermoorden en Horrigan ook. De moordenaar (John Malkovich) daagt hem uit via de telefoon, kwelt hem met aanwijzingen en lokt Horrigan in een opwindende strijd tussen verstand en wil dat slechts één man kan overleven. Met Rene Russo in de rol van Horrigans riskante veldchef, is IN THE LINE OF FIRE een hoogdravende evenwichtsoefening van verzengende spanning, explosieve actie en verrassende romantiek.

Verschijningsdatum: 16 juni 2021 – UHD

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Way To Blue mogen wij twee 4K UHD-exemplaren van deze film weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd óf Blu-ray én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Welke Duitser, ook verantwoordelijk voor de klassieker Das Boot, is verantwoordelijk voor de regie van In the Line of Fire?

Let op:
De actie loopt tot en met 5 juni. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de 4K UHD disc bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
28 juni, 2021

Trailer