Incredibles 2 WINACTIE

Sinds 9 november ligt INCREDIBLES 2 in de schappen. De superhelden zijn terug en stelen opnieuw de show in INCREDIBLES 2, vanaf 27 juni in de bioscopen te bewonderen.

De superhelden zijn terug en stelen opnieuw de show in Incredibles 2. In dit nieuwe avontuur staat Helen in de spotlight als superheld, terwijl Bob dagelijkse heldendaden verricht in het huishouden, met Violet, Dash en baby Jack-Jack – wiens superkrachten nog ontdekt moeten worden. De familie staat alleen al snel op zijn kop als er een briljante schurk opduikt met een meesterplan dat alles in gevaar zal brengen. Dit laten de superhelden natuurlijk niet gebeuren en samen met Frozone gaan ze de strijd aan. Dat is wat deze familie zo Incredible maakt!

Met dank aan The Walt Disney Company mogen wij zowel twee dvd áls twee Blu-ray exemplaren van deze heerlijke animatiefilm weggeven. Nu is natuurlijk jouw vraag hoe je kans maakt? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd of Blu-ray en beantwoord op de volgende vraag:
Incredibles 2 is de nieuwe film van regisseur Brad Bird. Naast animatiefilms was hij in 2011 verantwoordelijk voor de vierde film in een onmogelijke reeks. Wat is de volledige titel van deze film met Tom Cruise?

Let op:
De actie loopt tot en met 28 november. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd’s en Blu-ray’s bij de gelukkigen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  21 november, 2018

  Trailer