Independence Day: Resurgence WINACTIE

Vanaf 23 juni 2016 is INDEPENDENCE DAY: RESURGENCE (in 3D en IMAX 3D) in de Nederlandse bioscoop te zien. We wisten altijd al dat ze terug zouden komen. Na het succes van Independence Day levert het volgende epische hoofdstuk een wereldwijde catastrophe van onvoorstelbare grootte. Door gebruik te maken van buitenaardse technologie, hebben de verschillende naties op aarde samengewerkt aan een immens verdedigingsprogramma om zo de planeet te beschermen. Maar niets kan ons voorbereiden op de geavanceerde en ongekende kracht van de buitenaardse wezens. Alleen de vindingrijkheid van een aantal moedige mannen en vrouwen kan onze wereld nog redden van de ondergang.

In samenwerking met 20th Century Fox mogen wij drie setjes vrijkaarten weggeven. Je wil vast weten hoe je kans maakt op zo’n gewild setje? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Wie speelde de hoofdrol in de eerste Independence Day en ontbreekt in deze sequel?

Let op:
De actie loopt tot en met 22 juni 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de setjes zo snel mogelijk te bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
16 juni, 2016