Independence Day WINACTIE

INDEPENDENCEDAY is de film die je gezien moet hebben! In het kader van de nieuwe bioscoopfilm INDEPENDENCEDAY: RESURGENCE is er vanaf 15 juni een nieuwe versie van de inmiddels 20 jaar geleden verschenen INDEPENDENCE DAY. Deze keer gloednieuw artwork met een modern en galactisch tintje en meer dan 3 uur aan extra’s op de Blu-ray en UHD!

Een van de succesvolste films ooit gemaakt vertelt over de ultieme confrontatie, wanneer krachtige buitenaardse wezens een invasie lanceren tegen de mensheid. Het schouwspel begint met de verschijning van gigantische ruimteschepen. Verbijstering slaat om in doodsangst als de schepen enorme vernietigende
vuurstralen op steden over de gehele wereld richten. De enige hoop om te overleven ligt nu in de handen van standvastige doorzetters, die samenspannen voor een laatste aanval tegen de invasiemacht, voordat de mensheid vernietigd wordt.

Met dank aan 20th Century Fox Home Entertainment en Team Lewis mogen wij een Blu-ray én een dvd weggeven van deze 20th Anniversary Edition? Wil jij kans maken? Laat dan hieronder je gegevens achter, geef eventueel je voorkeur aan voor de Blu-ray of dvd en beantwoord de volgende vraag:
Welke acteur werd eerder opgejaagd door dinosaurussen en heeft het deze film aan de stok met aliens?

Let op:
De actie loopt tot en met 28 juni 2016. Daarna nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray en dvd bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
21 juni, 2016