Indiana Jones and the Dial of Destiny WINACTIE

Harrison Ford keert terug in de rol van de legendarische archeoloog voor dit langverwachte laatste deel van de iconische franchise – een groot, wereldomvattend, spannend filmavontuur.

Samen met Ford spelen Phoebe Waller-Bridge (Fleabag), Antonio Banderas (Pain and Glory), John Rhys-Davies (Raiders of the Lost Ark), Toby Jones (Jurassic World: Fallen Kingdom), Boyd Holbrook (Logan), Ethann Isidore (Mortel) en Mads Mikkelsen (Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore) de hoofdrollen. De film is geregisseerd door James Mangold (Le Mans ‘66, Logan) en geschreven door Jez Butterworth & John-Henry Butterworth en David Koepp en James Mangold, geproduceerd door Kathleen Kennedy, Frank Marshall en Simon Emanuel, met Steven Spielberg en George Lucas als uitvoerende producenten. John Williams, die elk Indy-avontuur heeft gescoord sinds de originele Raiders of the Lost Ark in 1981, heeft opnieuw de score gecomponeerd.

INDIANA JONES AND THE DIAL OF DESTINY is vanaf 28 juni te zien in de bioscoop in IMAX, Dolby Cinema, Dolby Atmos, 4D, ScreenX

Met dank aan The Walt Disney Company mogen wij niet alleen twee setjes vrijkaarten weggeven, maar ook een pakket bestaande uit: een notebook, een totebag, een keychain en mug with cup lid. Nu is natuurlijk jouw vraag hoe je kans maakt? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achteren beantwoord op de volgende vraag:
Welke acteur is ook deze Indiana Jones-film weer te zien als Indy zijn trouwe vriend Sallah?

Let op:
De actie loopt tot en met 1 juli. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om het pakket bij de gelukkigen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
24 juni, 2023

Trailer