Inferno dvd/ Blu-ray WINACTIE

Vanaf 13 oktober draait INFERNO in de bioscopen, de nieuwe spannende thriller van regisseur Ron Howard (The Da Vinci Code), gebaseerd op de meest recente bestseller van Dan Browns succesvolle Robert Langdon-boekenreeks. In Inferno wordt de beroemde hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek, Robert Langdon (Tom Hanks), wakker in een Italiaans ziekenhuis met geheugenverlies. Hij ontdekt dat hij in het bezit is van geheimzinnige codes, die verband hebben met het duistere meesterwerk Inferno van Dante Alighieri. Als blijkt dat zijn leven in gevaar is, helpt de jonge dokter Sienna Brooks (Felicity Jones) hem te ontsnappen en de mysterieuze codes te ontcijferen. In een race tegen de klok proberen Langdon en Brooks samen het wereldbedreigende complot te stoppen. De jonge dokter Sienna Brooks (Felicity Jones) helpt hem zijn herinneringen terug te krijgen en de mysterieuze codes te ontcijferen. In een race tegen de klok proberen Langdon en Brooks samen het wereldbedreigende complot te stoppen.

Ter ere van de release van deze film hebben wij, in samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick, twee zeer leuke pakketten te vergeven, een dvd-pakket en een Blu-ray pakket. In beide pakketten vind je The The DaVinci Code én Angels & Demons. Wil jij kans maken? Geef dan antwoord op de vraag (met je eventuele voorkeur voor dvd of Blu-ray), laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Hoe heet het derde boek rond Robert Langdon, dat tot op heden niet verfilmd is?

Let op:
De actie loopt tot en met 17 oktober. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de pakketten bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
10 oktober, 2016

Meer lezen over