Insidious: The Last Key WINACTIE

De makers van de succesvolle Insidious-filmreeks keren terug met INSIDIOUS: THE LAST KEY.

In deze nieuwe horrorfilm ondergaat de briljante parapsychologe Dr. Elise Rainier (Lin Shaye) haar meest angstaanjagende paranormale ervaring ooit: namelijk één in haar eigen huis. De film is geschreven door mede-bedenker Leigh Whannell (Saw), die de eerdere drie films schreef en het derde deel regisseerde. Productie is wederom in handen van Jason Blum (The Purge films, Get Out), Oren Peli (Paranormal Activity) en mede-bedenker James Wan (The Conjuring, Fast & Furious 7). Adam Robitel (The Taking of Deborah Logan) is verantwoordelijk voor de regie. Verder met o.a. Leigh Whanell, Angus Sampson, Josh Stewart, Caitlin Gerard, Kirk Acevedo, Javier Botet, Bruce Davison, Spencer Locke, Tessa Ferrer, Ava Kolker en Marcus Henderson.

INSIDIOUS: THE LAST KEY is vanaf 11 januari in de bioscoop te zien.

In samenwerking met Sony Pictures Releasing en Triple P Entertainment mogen wij twee setjes vrijkaarten voor deze angstaanjagende film vergeven, met daarnaast een t-shirt en een zaklampje. Wil jij zo’n pakketje winnen? Laat je naam en e-mailadres achter én geef antwoord op de volgende vraag:
Regisseur van dienst bij Insidious: The Last Key is Adam Robitel. Voor welke andere horrorfilm schreef hij in 2015 het screenplay?

Let op:
De actie loopt tot en met 11 januari 2018. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de vrijkaarten en merchandise bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
6 januari, 2018

Trailer