Instant Family WINACTIE

Sinds 24 juni ligt de komedie Instant Family in de winkelschappen. Als Pete (Mark Wahlberg) en Ellie (Rose Byrne) een gezin willen stichten komen ze in de wereld van adoptie terecht. Wanneer ze de rebelse 15-jarige Lizzy (Isabela Moner) en haar jongere broer en zus leren kennen krijgt het stel onverwacht in één keer drie kinderen. Nu moeten Pete en Ellie de kneepjes van het ouderschap onder de knie zien te krijgen, in de hoop om met z’n vijven één grote familie te worden. Dit brengt niet alleen moeilijke situaties met zich mee maar ook grappige en ontroerende momenten. Instant Family is gebaseerd op echte gebeurtenissen in het leven van schrijver/regisseur/producent Sean Anders.

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Triple P Entertainment mogen wij twee keer de blu-ray weggeven van deze vermakelijke komedie! Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je naam en adres achter én geef antwoord op de volgende vraag:
Regisseur Sean Anders en acteur Mark Wahlberg werkten al eerder samen aan een komedie en diens vervolg. Welke film was dat?

Let op:
De actie loopt tot en met 22 juli. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
15 juli, 2019

Trailer