Instinct WINACTIE

Sinds 19 februari ligt INSTINCT in de schappen, de film van Halina Reijn, met hoofdrollen voor Carice van Houten en Marwan Kenzari.

Ervaren psychologe Nicoline begint aan een nieuwe baan bij een Tbs-kliniek. Daar ontmoet ze Idris, een zedendelinquent die een aantal ernstige misdrijven op zijn naam heeft staan. Na vijf jaar behandeling staat hij op het punt om voor het eerst op onbegeleid verlof te gaan. Zijn behandelteam is zeer enthousiast over de geboekte vooruitgang, maar nieuwkomer Nicoline vertrouwt hem niet en probeert zijn proeftijd te verlengen. Idris doet er alles aan om Nicoline te overtuigen van zijn positieve ontwikkelingen, maar transformeert langzaam maar zeker in de manipulatieve man die ze vanaf het begin al in hem zag. Er ontstaat een machtsspel tussen hen, waar Nicoline ondanks haar kennis en ervaring volledig in verstrikt raakt.

In samenwerking met September Film Distribution en Source 1 Media mogen wij twee dvd exemplaren van deze film weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter én geef antwoord op de volgende vraag:
In Instinct acteert Carice van Houten onder regie van Halina Reijn. Hoe heet de serie waarin de twee ook weer naast elkaar te bewonderen in 2020?

Let op:
De actie loopt tot en met 28 februari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook

Naam
Uw naam (verplicht)
Uw email (verplicht)
Adresgegevens
Adres
Huisnummer en toev.
Postcode
Woonplaats
Antwoord
22 februari, 2020

Trailer

Meer lezen over