Instinct WINACTIE

Vanaf 3 oktober is INSTINCT in de Nederlandse bioscopen te bewonderen, de film van Halina Reijn, met hoofdrollen voor Carice van Houten en Marwan Kenzari.

Ervaren psychologe Nicoline begint aan een nieuwe baan bij een Tbs-kliniek. Daar ontmoet ze Idris, een zedendelinquent die een aantal ernstige misdrijven op zijn naam heeft staan. Na vijf jaar behandeling staat hij op het punt om voor het eerst op onbegeleid verlof te gaan. Zijn behandelteam is zeer enthousiast over de geboekte vooruitgang, maar nieuwkomer Nicoline vertrouwt hem niet en probeert zijn proeftijd te verlengen. Idris doet er alles aan om Nicoline te overtuigen van zijn positieve ontwikkelingen, maar transformeert langzaam maar zeker in de manipulatieve man die ze vanaf het begin al in hem zag. Er ontstaat een machtsspel tussen hen, waar Nicoline ondanks haar kennis en ervaring volledig in verstrikt raakt.

In samenwerking met September Film Distribution mogen een setje vrijkaarten weggeven van deze zeer goed ontvangen film! Wil jij deze Nederlandse inzending voor de Oscars zelf gaan bewonderen? Laat dan je naam en e-mailadres achter én geef antwoord op de volgende vraag:
In Instinct acteert Carice van Houten onder regie van Haline Reijn. Hoe heet de serie waarin de twee ook weer naast elkaar te bewonderen in 2020?

Let op:
De actie loopt tot en met 5 oktober. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de vrijkaarten zo snel mogelijk bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  28 september, 2019

  Trailer

  Meer lezen over