It Chapter Two WINACTIE

Zevenentwintig jaar na de gebeurtenissen uit It wordt het stadje Derry opnieuw geteisterd door mysterieuze verdwijningen. Dat kan maar een ding betekenen: Pennywise is terug, bloeddorstiger dan ooit! De inmiddels volwassen Losers zijn allemaal hun eigen weg ingeslagen, maar met de nieuwe verdwijningen verzoekt Mike de clubleden om terug naar huis te komen. Beschadigd door hun verleden, moet elk van de Losers zijn diepste angsten overwinnen om Pennywise, moordlustiger dan ooit, voorgoed te verslaan.

Met onder andere Jessica Chastain, James McAvoy en Bill Hader beschikt de film over een geweldige cast. Bill Skarsgard laat opnieuw zijn demonische grijns zien als Pennywise de clown.

IT: Chapter Two is vanaf 15 januari beschikbaar op VOD, Blu-ray en DVD

Wist je dat…
– Bill Hader is benaderd voor de rol van volwassen Richie Tozier omdat Finn Wolfhard, die de jonge Richie speelt, aan de productie had laten weten fan te zijn van Bill? De rol van Ritchie is vervolgens helemaal geschreven met Bill in gedachten.
– De casting voor IT: Chapter Two door pers en publiek is geprezen, omdat de volwassen acteurs zo goed op hun jonge collega’s lijken? Dit was namelijk een probleem voor veel kijkers van de miniserie uit 1990: daar leken de acteurs helemaal niet op elkaar.
– Met een speelduur van 169 minuten is het de langste horrorfilm ooit groot uitgebracht in bioscopen wereldwijd.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Coopr mogen wij twee Blu-ray boxsets weggeven met It en It Chapter Two, met daarnaast een hele gave VR-experience. Wil jij zo’n box aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In de mini-serie speelde Tim Curry een legendarische rol als clown Pennywise, maar welke acteur speelt Pennywise in deze remakes?

Let op:
De actie loopt tot en met 7 februari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de boxset en VR-experience zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  31 januari, 2020

  Trailer