It WINACTIE

Sinds 24 januari ligt IT in de schappen. Deze horror- thriller onder regie van Andy Muschietti (Mama), is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Stephen King. Al tientallen jaren jaagt dit verhaal lezers de stuipen op het lijf. In het stadje Derry, in de Amerikaanse staat Maine, verdwijnen er een aantal mensen op mysterieuze wijze. Een groepje jonge kinderen krijgt te maken met hun grootste angst wanneer ze oog in oog komen te staan met de kwaadaardige clown Pennywise. De clown staat al eeuwenlang bekend om dood en verderf. Zal het deze kinderen lukken om het kwaad uit hun woonplaats te verdrijven?

Met in de hoofdrollen Bill Skarsgård (Allegiant, Hemlock Grove) als de aartsschurk Pennywise, Jaeden Lieberher (Midnight Special), Jeremy Ray Taylor (Alvin and the Chipmunks: The Road Chip), Sophia Lillis (37), Finn Wolfhard (Stranger Things), Wyatt Oleff (Guardians of the Galaxy), Chosen Jacobs (Cops and Robbers), Jack Dylan Grazer (Tales of Halloween) en Nicholas Hamilton (Captain Fantastic). Het scenario is van Chase Palmer & Cary Fukunaga en Gary Dauberman.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Coopr mogen wij een dvd én een Blu-ray exemplaar van deze horror- thriller weggeven? Laat dan jouw naam, eventuele voorkeur voor dvd óf Blu-ray en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In deze nieuwe verfilming zien we Bill Skarsgård als Pennywise. Maar wie was in de televisieserie uit 1990 met een memorabele performance te zien als de moordzuchtige clown?

Let op:
De actie loopt tot en met 5 februari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd én Blu-ray zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  29 januari, 2018

  Trailer