J. Kessels WINACTIE

Sinds 18 februari jl. ligt J. KESSELS in de winkelschappen. De film vertelt het verhaal van de bizarre roadtrip van de literaire pulpschrijver Frans (Fedja van Huêt) met zijn favoriete personage J. Kessels (Frank Lammers). In opdracht van een onbekende rijden ze in Kessels’ oude Amerikaanse ‘Kamikaze’ roestbak van Tilburg naar de Hamburgse Reeperbahn, op zoek naar een vreemdgaande frikadellenhandelaar (Ruben van der Meer). En dan ligt er plots een lijk in de achterbak van de Kamikaze: makkelijk gevonden maar hoe kom je er vanaf?

Met dank aan September Film mogen wij maar liefst vier (!!!) dvd’s van J. Kessels vergeven. Nu is natuurlijk jouw vraag hoe je kans maakt op zo’n dvd? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag:
Hoe heet de titelsong van J. Kessels, geschreven door Guus Meeuwis?

Let op:
De actie loopt tot en met 8 maart 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd’s zo snel mogelijk bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

P.S.
Wil jij de dvd niet mislopen en alsnog aanschaffen als je hem hier niet wint? BESTEL J. KESSELS

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  1 maart, 2016

  Meer lezen over