Jack Irish – seizoen 1 WINACTIE

Sinds 26 maart ligt het eerste seizoen van JACK IRISH in de schappen. Jack Irish is een man die zijn leven weer op orde probeert te brengen. Een voormalige strafadvocaat met een voorliefde voor dingen die hij niet zou moeten doen, hij brengt nu zijn dagen door als part-time onderzoeker, schuldinzamelaar, leerling-meubelmaker en soms minnaar – kortom een complete man.

Jack is een expert in het vinden van mensen die niet gevonden willen worden – dood of levend. De schijnbare zelfmoord van een buitenlandse student veroorzaakt een reeks gebeurtenissen waardoor Jack zijn leven riskeert om de waarheid bloot te leggen.

Met dank aan Just Entertainment mogen wij twee dvd exemplaren van dit eerste seizoen weggeven. Kans maken op deze dvd is zoals altijd weer heel gemakkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Natuurlijk kennen we hoofdrolspeler Guy Pearce uit films als Memento en Iron Man 3, maar wat is privé gezien zijn grote link met Nederland?

Let op:
De actie loopt tot en met 5 april. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd’s zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
29 maart, 2019

Trailer