Jack Irish – seizoen 2 WINACTIE

Sinds 23 juli ligt het tweede seizoen van JACK IRISH in de schappen. In seizoen 2 heeft Jack’s vriendin hem verlaten, is de racewereld in rep en roer, zijn lokale kroeg is misschien nooit meer dezelfde en Jack is teruggekeerd naar de wet in de vorm van alledaagse overbrenging. Dat wil zeggen, totdat hij verneemt dat buitenlandse studenten aan een beruchte privéschool in bizarre omstandigheden sterven. Zijn onderzoek leidt hem naar een konijnenhol – en Linda naar India – om een corrupte en medeplichtige regering in bed te ontmaskeren met een inlandse wereldwijde onderneming.

Met dank aan Just Entertainment mogen wij twee dvd exemplaren van dit tweede seizoen weggeven. Kans maken op deze dvd is zoals altijd weer heel gemakkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Natuurlijk kennen we hoofdrolspeler Guy Pearce uit films als Memento en Iron Man 3, maar voor welke serie werd hij in 2012 genomineerd voor een Golden Globe?

Let op:
De actie loopt tot en met 23 augustus. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd’s zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
16 augustus, 2019

Trailer