Jackass Forever WINACTIE

Weer samen zijn met je beste vrienden, dat is net zo mooi als een perfect uitgevoerde trap in de ballen. De jongens van Jackass keren terug met opnieuw een hele lading hilarische, extreme, absurde en vaak levensgevaarlijke stunts. Hierbij krijgen zij hulp van een aantal interessante nieuwkomers. In Jackass Forever gaan Johnny en het team nog verder dan ooit.

JACKASS FOREVER is vanaf 17 februari in de bioscoop te zien.

In samenwerking met Paramount Pictures en Triple P Entertainment mogen wij twee pakketjes weggeven, met daarin niet alleen een vet Jackass Forever t-shirt, maar ook een setje vrijkaarten. Kans daar op maken is heel erg simpel. Laat hieronder je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke van de originele Jackass bezetting werd tijdens de productie van Jackass Forever ontslagen, maar is toch nog kort in de film te zien?

Let op:
De actie loopt tot en met 19 februari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de pakketjes zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  12 februari, 2022

  Trailer