Jackie WINACTIE

Vanaf 20 juni ligt JACKIE in de schappen, het verhaal van de moord op John F. Kennedy en de daaropvolgende dagen van nationale rouw door de ogen van de iconische First Lady.

In Jackie kruipt Oscarwinnares Natalie Portman in de huid van First Lady Jackie Kennedy. De film vertelt het verhaal van de moord op John F. Kennedy en de vier dagen van nationale rouw door de ogen van deze charismatische First Lady. Een periode waarin de hele wereld zijn blik richtte op de beroemde weduwe. Een vrouw in rouw, die zich uiterlijk sterk moest houden om een geschokte natie gerust te stellen en het beeld van haar echtgenoot voor de eeuwigheid historisch te bepalen. De hoofdrol is voor Oscarwinnares Natalie Portman (Black Swan, Closer) en de regie is in de handen van de veelgeprezen cineast Pablo Larraín, die eerder hoge ogen gooide met No (2012) en Neruda (2016). Natalie Portman is momenteel genomineerd voor een Oscar voor haar rol in Jackie.

Met dank aan The Searchers i.s.m. Remain In Light mogen wij twee dvd’s én twee Blu-ray exemplaren weggeven van deze prachtigee film! Die wil jij natuurlijk winnen en aan jouw collectie toevoegen! Winnen is weer heel gemakkelijk. Laat je naam en e-mailadres achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd of Blu-ray en beantwoord de volgende vraag:
Wijlen John Hurt speelt hier een van zijn laatste rollen. Hij speelde eerder samen met Nathalie Portman. Over welke film uit 2005 hebben we het hier?

Let op:
De actie loopt tot en met 27 juni. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd’s en Blu-ray’s bij gelukkigen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
20 juni, 2017