James White WINACTIE

Sinds kort ligt JAMES WHITE in de schappen. De film volgt New Yorker James White. Hij woont nog bij zijn moeder, heeft geen haast met het opstarten van een carrière en is eigenlijk nauwelijks bezig zijn leven op orde te krijgen. Zijn hedonistische levensstijl komt echter abrupt tot een einde als hij geconfronteerd wordt met het nieuws dat zijn moeder ernstig ziek is, en James de zorg voor haar op zich moet nemen. Terwijl de druk toeneemt zet hij alle zeilen bij om gefocust te blijven en de verleidingen in zijn omgeving te negeren om zo niet volledig kopje onder te gaan…

Het levert een prachtige film op waarvan wij, met dank aan September Film, twee exemplaren mogen weggeven op dvd. Daarnaast ontvang je een hele speciale sweaters, die gemaakt is ter ere van deze film. Nu is natuurlijk jouw vraag hoe je kans maakt op die film+sweater combi? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag:
In hoeveel dagen is de film in totaal opgenomen?

Let op:
De actie loopt tot en met 30 juni 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de prijzen zo snel mogelijk bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
23 juni, 2016

Meer lezen over