Janneman Robinson & Poeh WINACTIE

Disney’s hartverwarmende live-actionavontuur Janneman Robinson & Poeh vertelt het verhaal van Janneman Robinson, het jongetje dat vroeger talloze avonturen beleefde met Winnie de Poeh in het Honderd Bunderbos en nu is opgegroeid tot een volwassen man die de weg is kwijtgeraakt. Het is nu aan Winnie de Poeh en zijn vriendjes om hem wegwijs te maken in onze wereld en hem te herinneren aan de liefdevolle jongen die hij ooit was.

De inmiddels opgegroeide Janneman Robinson is niet gelukkig, hij moet veel werken en wordt niet goed betaald waardoor zijn toekomst onzeker is. Hij heeft een gezin, maar door zijn werk heeft hij maar weinig tijd voor zijn vrouw en dochter. Janneman is bijna vergeten dat hij zijn jeugd heeft doorgebracht met de eenvoudige, honing-liefhebbende beer Winnie de Poeh en zijn vriendjes. Op een dag wordt hij herenigd met Winnie de Poeh, die hem eraan herinnert dat nietsdoen soms gewoon goed is. Als de aktetas van Janneman Robinson op ongelukkige wijze verdwijnt, gaan Poeh en zijn vriendjes, Knorretje, Iejoor en Teigetje op avontuur in London om hem terug te brengen, want beste vrienden zullen er altijd voor je zijn.

Disney’s Janneman Robinson & Poeh is verfilmd uit een scenario van Alex Ross Perry (Golden Exits) en Oscar-genomineerde Allison Schroeder (Hidden Figures) en een verhaal van Perry gebaseerd op tekens gemaakt door AA Milne. De producenten zijn Brigham Taylor en Kristin Burr met Renée Wolfe en Jeremy Johns als uitvoerende producenten.

Disney heeft al een lange geschiedenis met de A.A. Milne karakters die dateren uit 1966 toen de studio de geanimeerde korte Winnie-the-Pooh and the Honey Tree uitbracht met het personage Janneman Robinson, gevolgd door de shorts Winnie-the-Pooh and the Blustery Day en Winnie -the-Pooh en Tigger, Too, evenals vele langere speelfilms en talloze DVD titels.

Met dank aan The Walt Disney Company mogen wij zowel een dvd áls een Blu-ray exemplaar van deze hartverwarmende film weggeven. Nu is natuurlijk jouw vraag hoe je kans maakt? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd of Blu-ray en beantwoord op de volgende vraag:
Wie is de regisseur van Janneman Robinson & Poeh, een man die doorbrak met films als Monster’s Ball en Finding Neverland?

Let op:
De actie loopt tot en met 16 januari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd’s en Blu-ray’s bij de gelukkigen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  9 januari, 2019

  Trailer