Jaws 4K – 45th Anniversary Edition WINACTIE

JAWS, na 45 jaar scherper dan ooit op 4K Ultra-HD! Sinds 10 juni is deze anniversary edition overal verkrijgbaar.

Jaws is één van de onbetwiste toppers uit de roemrijke geschiedenis van de film. Nu we alweer de 45e verjaardag van de film vieren kan een schitterende heruitgave op 4K Ultra-HD niet uitblijven. Inclusief extra’s zoals The Restoration of Jaws, Deleted Scenes and Outtakes en The Shark is Still Working.

Een stoere politiecommissaris (Roy Scheider), een jonge, ambitieuze onderzoeker (Richard Dreyfuss) en een dronken haaienexpert (Robert Shaw) vormen een uniek trio. Samen zetten zij een genadeloze jacht in op een drie ton zware witte mensetende haai die de kusten van het eiland Amity onveilig maakt. Het wordt een strijd tussen mens en natuur met maar één winnaar….

Met dank aan Universal Pictures mogen wij twee 4K exemplaren weggeven van deze klassieker! Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag:
Jaws won in 1976 drie Oscars, waaronder voor Best Music. Maar hoe heet de legendarische componist die hiermee 1 van zijn in totaal 5 Oscars won (uit overigens 52 nominaties)?

BELANGRIJK:
Voor het spelen van deze 4K release is een speciale 4K-speler nodig! Deze disc speelt dus NIET op een gewone dvd óf Blu-ray speler!

Let op:
De actie loopt tot en met 16 juli. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk het 4K exemplaar zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  9 juli, 2020

  Trailer