Jay and Silent Bob Reboot WINACTIE

Sinds 19 februari ligt JAY AND SILENT BOB REBOOT in de schappen in een Blu-ray™ + DVD Combo pack. De film is een reboot van Jay and Silent Bob Strike Back, waarin ze achterhalen dat er een film wordt gemaakt naar een comic die op hen gebaseerd is en naar Hollywood trekken om dat te verhinderen. Een film die remakes, reboots en sequels op de korrel neemt, en tegelijkertijd een remake, een reboot en een sequel is! De reboot bulkt van de cameo’s, van heel wat nieuwe, weliswaar erg vertrouwde gezichten.

Wanneer Jay & Silent Bob ontdekken dat er een reboot aankomt van Bluntman & Chronic – een film gebaseerd op een comic die op zijn beurt op hen is gebaseerd – en ze tot overmaat van ramp niet langer hun eigen namen kunnen gebruiken door een verbod van de productiemaatschappij, trekken ze naar ChronicCon in Hollywood om daar een stokje voor te steken. Onderweg lopen ze Jays vroegere vriendinnetje Justice (Shannon Elizabeth) tegen het lijf en ontdekt Jay dat hij buiten zijn weten om een dochter heeft. Gewapend met een mes, dwingt dochterlief Jay & Silent Bob haar en drie vrienden mee te nemen naar Hollywood, zodat ze als figuranten in de nieuwe film kunnen meespelen.

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Day One MPM mogen wij twee Blu-ray™ + DVD Combo packs van deze komedie weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Hoe heet het fictieve, overkoepelende universum waarbinnen de films van Smith zich afspelen?

Let op:
De actie loopt tot en met 26 februari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Combo Pack bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
19 februari, 2020

Trailer