John Wick 2 WINACTIE

Vanaf 9 februari is JOHN WICK 2 in de bioscopen te bewonderen. In dit spectaculaire vervolg op de hit uit 2014 moet de legendarische sluipmoordenaar John Wick (Keanu Reeves) zijn pensioen uitstellen wanneer een oud-collega de macht over een schimmige Italiaanse organisatie probeert te grijpen. Gebonden door een bloed-eed om hem te helpen reist John af naar Rome. Daar komt hij tegenover de beste moordenaars ter wereld te staan in een bloedstollende strijd vol adrenaline die de non-stop actie van het origineel naar een geheel nieuw level tilt.

Met dank aan Independent Films mogen wij twee setjes vrijkaarten vergeven, daar doen we een setje manchetknopen en een snaarstrakke stropdas bij! Wil jij weten hoe jij deze kan winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
De regisseur van John Wick 2 is Chad Stahelski. Hij was de stuntdubbel van Keanu Reaves in een film waarin hij Neo speelt, welke film uit 1999 hebben we het hier over?

Let op:
De actie loopt tot en met 9 februari. Daarna nemen wij contact op met de twee winnaars, die wij zo snel mogelijk een setje vrijkaarten en de combinatie van manchetknopen en de stropdas zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
2 februari, 2017