John Wick 3: Parabellum WINACTIE

Sinds 23 september is Keanu Reeves terug als John Wick in JOHN WICK 3: PARABELLUM. Met een bedrag van 14 miljoen dollar op zijn hoofd en een leger huurmoordenaars achter zich aan. Na het doden van een lid van het internationale moordenaarsgilde The High Table op de neutrale grond van het Continental Hotel is John excommunicado verklaard. Zijn lidmaatschap wordt opgeheven en hij heeft geen toegang meer tot de diensten en de leden van de geheime criminele gemeenschap. Met slechts één uur voorsprong en de meest meedogenloze premiejagers van de wereld achter zich aan vecht John zich door New York in een poging te overleven.

Met dank aan Belga Film mogen wij twee Blu-ray exemplaren van deze actiefilm van het jaar vergeven. Wil jij een Blu-ray exemplaar aan jouw collectie toevoegen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
De regisseur van John Wick 3: Parabellum is opnieuw Chad Stahelski. Hij was ooit de stuntdubbel van Keanu Reeves in een film uit 1999, welke film hebben we het hier over?

Let op:
De actie loopt tot en met 8 oktober. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de Blu-ray zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord

   Naam
   Uw naam (verplicht)
   Uw email (verplicht)
   Adresgegevens
   Adres
   Huisnummer en toev.
   Postcode
   Woonplaats
   Antwoord

   1 oktober, 2019

   Trailer