John Wick 3: Parabellum WINACTIE

Vanaf 16 mei is Keanu Reeves terug als John Wick in JOHN WICK 3: PARABELLUM. Met een bedrag van 14 miljoen dollar op zijn hoofd en een leger huurmoordenaars achter zich aan. Na het doden van een lid van het internationale moordenaarsgilde The High Table op de neutrale grond van het Continental Hotel is John excommunicado verklaard. Zijn lidmaatschap wordt opgeheven en hij heeft geen toegang meer tot de diensten en de leden van de geheime criminele gemeenschap. Met slechts één uur voorsprong en de meest meedogenloze premiejagers van de wereld achter zich aan vecht John zich door New York in een poging te overleven.

Met dank aan Independent Films mogen wij niet alleen drie setjes vrijkaarten vergeven, daar doen we ook nog een heupfles en een pet bij! Wil jij weten hoe jij zo’n pakket kan winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
De regisseur van John Wick 3: Parabellum is opnieuw Chad Stahelski. Hij was de stuntdubbel van Keanu Reeves in een film waarin hij Neo speelt, welke film uit 1999 hebben we het hier over?

Let op:
De actie loopt tot en met 18 mei. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk het pakket zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
11 mei, 2019

Trailer