John Wick 4 WINACTIE

John Wick (Keanu Reeves) neemt het op tegen zijn meest dodelijke tegenstanders tot nu toe in het vierde deel van de John Wick franchise. De prijs op John Wick z’n hoofd wordt steeds hoger en zijn gevecht tegen het internationale moordenaarsgilde The High Table ontwikkelt zich tot een wereldwijde strijd. Om zijn vrijheid terug te krijgen moet hij het opnemen tegen een nieuwe vijand met machtige allianties over de hele wereld en krachten die oude vrienden in vijanden veranderen.

Met dank aan Independent Films mogen wij twee gave pakketten weggeven. Hierin vind je niet alleen een setje vrijkaarten, maar ook een tasje, een glas, een munt, een ijsblokjeshouder en een moneyclip! Wil jij weten hoe jij zo’n pakket kan winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
De regisseur van John Wick 4 is opnieuw Chad Stahelski. Hij was de stuntdubbel van Keanu Reeves in een film waarin hij Neo speelt, welke film uit 1999 hebben we het hier over?

Let op:
De actie loopt tot en met 27 maart. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk het pakket zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
20 maart, 2023

Trailer