Johnny English Strikes Again WINACTIE

Vanaf 13 februari is Rowan Atkinson terug van weggeweest als de populaire geheimagent in JOHNNY ENGLISH STRIKES AGAIN.

Wanneer een cyber-attack de identiteit van alle actieve geheim agenten in Engeland ontmaskert, heeft het land nog maar 1 hoop. De geheimagent Johnny English wordt uit zijn pensioen gesleurd voor de grootste missie in zijn gehele carrière: hij moet vol de actie induiken om deze hyperintelligente hacker te ontmaskeren. English, een man met geringe skills en analoge methodes staat voor de uitdaging van moderne technologie en zal dat moeten overwinnen, want anders zal zijn missie de laatste van de Secret Service worden…

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Triple P Entertainment mogen wij twee Blu-ray exemplaren weggeven van deze heerlijke ouderwetse komedie. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je naam en adres achter én geef antwoord op deze vraag:
Welke voormalige Bond-girl, ze was te zien in Quantum of Solace, is in Johnny English Strikes Again te zien als Ophelia?

Let op:
De actie loopt tot en met 14 februari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
7 februari, 2019

Trailer