Jojo Rabbit WINACTIE

Vanaf 2 januari 2020 is JOJO RABBIT in de bioscopen te zien, een satire die zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog die een eenzaam Duits jongentje volgt (Roman Griffin Davis als JoJo) wiens wereldbeeld op zijn kop staat wanneer hij ontdekt dat zijn alleenstaande moeder (Scarlett Johansson) een Joods meisje (Thomasin McKenzie) op hun zolder verstopt. Met alleen zijn idiote en denkbeeldige vriend, Adolf Hitler (Taika Waititi) aan zijn zij, moet Jojo zijn blinde vlek van nationalisme onder ogen zien.

Schrijver en regisseur Taika Waititi (Thor: Ragnarok, Hunt for the Wilderpeople) brengt hier opnieuw zijn kenmerkende stijl van humor en aandoenlijkheid.

Met dank aan The Walt Disney Company en 20th Century Fox mogen wij twee setjes vrijkaarten weggeven. Nu is natuurlijk jouw vraag hoe je kans maakt op zo’n setje, om zelf met deze heerlijke satire het filmjaar 2020 af te trappen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en beantwoord op de volgende vraag:
Met welke film brak Thomasin McKenzie, hier te zien als Joodse Elsa, vorig jaar door naast Ben Foster?

Let op:
De actie loopt tot en met 5 januari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de vrijkaarten bij de gelukkige op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
29 december, 2019

Trailer