Joker WINACTIE

Sinds 5 februari kan thuis (opnieuw) genoten worden van JOKER, de door pers en publiek gelauwerde film geregisseerd, geschreven en geproduceerd door Todd Philips. Joaquin Phoenix levert in deze film de rol van zijn leven als Arthur Fleck, een man die worstelt om zijn plek te vinden in een keiharde en versplinterde maatschappij. Phoenix won onlangs een Golden Globe voor deze rol, en ook componist Hildur Guðnadóttir mocht een gouden beeldje in ontvangst nemen voor de filmmuziek.

De film is ook voor maar liefst 11 Oscars genomineerd – het hoogste aantal van alle genomineerde films dit jaar – waaronder Beste Film, Beste Acteur, Beste Regie, Beste Scenario (Adapted) en Beste Cinematografie.

Arthur Fleck, een getroebleerde en eenzame man in de drukte van Gotham City, blijft hopen dat er ooit een licht op hem zal schijnen. Tijdens verwoede pogingen om een stand-up comedian te worden, blijft hij echter altijd zelf het onderwerp van de grap. Gevangen in een vicieuze cirkel van apathie, wreedheid en geschonden vertrouwen maakt Arthur de ene slechte beslissing na de andere. Een aaneenschakeling van escalerende situaties zorgen ervoor dat hij een gewelddadige weg inslaat waar hij niet meer van terug kan keren.

Hoofdrollen zijn weggelegd voor Joaquin Phoenix (Oscar genomineerd voor The Master, Walk the Line en Gladiator) en Robert de Niro (Oscar winnaar Raging Bull, The Godfather: Part II). Daarnaast zijn te zien Zazie Beetz (Deadpool 2) en Frances Conroy (American Horror Story). Todd Phillips (bekend van The Hangover) regisseerde de film naar een scenario dat hij samen met Oscar genomineerd schrijver Scott Silver (The Fighter) schreef, gebaseerd op personages uit het DC universum. De film is geproduceerd door Philips samen met Oscar nominees Bradley Cooper en Emma Tillinger Koskoff.

JOKER is vanaf 5 februari in Nederland beschikbaar op Video On Demand, DVD, Blu-ray en 4K UHD.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Coopr mogen wij twee Blu-ray exemplaren van deze fantastische film weggeven. Wil jij de film aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Todd Philips is voor Joker genomineerd voor een Oscar in de categorie Best Achievement in Directing. Maar voor welke film was hij in 2007 mede-genomineerd in de categorie Best Writing, Adapted Screenplay?

Let op:
De actie loopt tot en met 14 februari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray zo snel mogelijk bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  7 februari, 2020

  Trailer