Jordskott – seizoen 1 WINACTIE

Sinds eind mei ligt het eerste seizoen van JORDSKOTT in de schappen, een ijzingwekkende Scandinavische thriller met een bovennatuurlijk tintje. Zeven jaar geleden is Josefin, het dochtertje van rechercheur Eva Thörnblad, op mysterieuze wijze verdwenen. Eva lijdt nog steeds zwaar onder het verlies en heeft zich helemaal op haar werk gestort. Hoewel alles er destijds op wees dat Josefin was verdronken in het Silverhöjdmeer, heeft Eva nog steeds het gevoel dat iemand het kind die fatale dag heeft ontvoerd. Dus als er een jongetje vermist raakt in dezelfde omgeving, besluit Eva zelf te gaan onderzoeken of er een verband is met de verdwijning van Josefin. Naarmate het onderzoek vordert, begint Eva in te zien dat er in de duistere bossen van Silverhöjd oeroude krachten huizen die elk begrip te boven gaan. En dan komt ze voor een duivels dilemma te staan: is ze bereid andermans kind op te offeren om haar eigen dochter te redden?

In samenwerking met Triple P Entertainment en Just Entertainment mogen wij een Blu-ray met het complete eerste seizoen vergeven. Nu wil jij vast weten wat je moet doen om deze te winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter, geef je eventuele voorkeur aan en geef antwoord op de volgende vraag:
In welke Zweedse plaats is deze serie opgenomen?

Let op:
De actie loopt tot en met 4 juli 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij onze uiterste best doen om de Blu-ray bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
27 juni, 2016