Joy WINACTIE

Sinds deze maand ligt Joy in de winkelschappen en dat willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan! Daarom geven we in samenwerking met Universal Pictures Benelux en Triple P Entertainment de film weg op blu-ray en dvd!

Joy vertelt het onstuimige verhaal van een familie over vier generaties. In het middelpunt staat een meisje dat verandert in de vrouw, die eigenhandig een zakenimperium opricht en leidt. Verraad, ontrouw, het verlies van onschuld en littekens van de liefde spelen een rol in deze intense, emotionele en menselijke komedie. Een film over aan het hoofd staan van een familie en een bedrijf, in een wereld van genadeloze commercie. Vrienden worden vijanden en vijanden worden vrienden, zowel binnen als buiten de familie, als Joy’s gevoelsleven en grenzeloze verbeelding haar door de aankomende storm moeten leiden.

Nu wil jij vast weten wat je moet doen om deze te winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter, geef eventueel je voorkeur door voor de blu-ray of dvd en geef antwoord op de volgende vraag:
Jennifer Lawrence en regisseur David O. Russel werkte al vaker samen. Welke film was hun eerste samenwerking?

Let op:
De actie loopt tot en met 05 juni 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de Blu-ray en dvd bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
29 mei, 2016