Judas and the Black Messiah WINACTIE

In de jaren ’60 liet de FBI haar oog vallen op Fred Hampton, de charismatische leider van de beruchte Black Panthers. De straatcrimineel William O’Neal wordt ingehuurd om te infiltreren in de partij en zo kostbare informatie over Hampton en zijn plannen door te spelen aan de autoriteiten.

Judas and the Black Messiah vertelt het verhaal van deze riskante operatie, waarin Daniel Kaluuya (‘Get Out’) en LaKeith Stanfield (‘Knives Out’) schitteren als respectievelijk Hampton en O’Neal. Voor zijn acteerprestatie won Daniel Kaluuya de Oscar voor Beste Mannelijke Bijrol. In totaal won de film 2 Oscars, uit 6 nominaties.

Judas and the Black Messiah is binnenkort beschikbaar:
· 15/09/2021 – EST via Pathé Thuis, iTunes, Apple TV, Amazon Prime Video, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox & Rakuten TV
· 22/09/2021 – VOD via Pathé Thuis, Ziggo, KPN, T-Mobile, Tele2, iTunes, Apple TV, Amazon Prime Video, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox & Rakuten TV
· 22/09/2021 – Blu-ray™ & DVD

SYNOPSIS
Eind jaren ’60, gaat William O’Neal (LaKeith Stanfield), een kleine misdadiger, akkoord met een samenwerking met de FBI als informant. Hij zet zijn leven op het spel en infiltreert in de Black Panther Party met als taak om hun charismatische leider, voorzitter Fred Hampton (Daniel Kaluuya) die doelwit is van de autoriteiten, in de gaten te houden.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd- en twee Blu-ray-exemplaren van deze ijzersterke film weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter, geef jouw voorkeur voor een medium aan én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Eerder dit jaar won Daniel Kaluuya een Oscar voor zijn optreden als Fred Hampton in Best Performance by an Actor in a Supporting Role. Maar voor welke film werd hij in 2018 al een keer genomineerd?

Let op:
De actie loopt tot en met 22 september. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd of Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
15 september, 2021

Trailer