Jumanji: The Next Level WINACTIE

Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart, Karen Gillan en Nick Jonas zijn terug in JUMANJI: THE NEXT LEVEL maar het spel is veranderd. Vanaf 5 december is de film in de bioscopen te zien.

Als de groep naar Jumanji terugkeert om één van hun vrienden te redden, ontdekken ze dat niets is zoals ze het hadden verwacht. Om te ontsnappen uit het meest onheilspellende spel ter wereld moeten de spelers gevaren trotseren in diverse gebieden, van dorre woestijnen tot aan besneeuwde bergen.
Met nieuwe rollen voor o.a. Awkwafina, Danny Glover en Danny DeVito.

In samenwerking met Sony Pictures Releasing en Triple P Entertainment mogen wij twee pakketjes weggeven. Een pakketje met niet alleen twee vrijkaartjes, maar ook een t-shirt en een pet! Wil jij zo’n pakket winnen? Laat je naam en e-mailadres achter én geef antwoord op de volgende vraag:
Welke acteur, bekend van rollen in films als Matilda, Batman Returns en The War of the Roses, is in Jumanji: The Next Level te zien als Eddie?

Let op:
De actie loopt tot en met 7 december. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de pakketten bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  30 november, 2019

  Trailer