Jumanji: Welcome to the Jungle WINACTIE

Wanneer vier jongeren een oude video game console vinden met een spel waar ze nog nooit van gehoord hebben – Jumanji – worden ze onmiddellijk in de jungle setting van het spel gezogen waarbij ze de avatars worden die ze gekozen hebben. Gamer Spencer wordt een gespierde avonturier (Dwayne Johnson); football-speler Fridge wordt een Einstein (Kevin Hart); het populaire meisje Bethany wordt een mannelijke professor van middelbare leeftijd (Jack Black); en de verlegen Martha wordt een onbevreesde krijger (Karen Gillan). Ze ontdekken dat je Jumanji niet gewoon speelt – je moet het overleven. Om het spel te verslaan en terug te keren naar de echte wereld, moeten ze op het gevaarlijkste avontuur van hun leven gaan of ze zullen voor altijd vastzitten in het spel…

Verschijningsdata:
∙ Digitaal: 21/04/2018
∙ DVD, Blu-ray en op aanvraag: 2/05/2018

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick mogen wij twee dvd én twee Blu-ray exemplaren weggeven voor deze avonturenfilm. Wil jij de film aan jouw collectie toevoegen? Laat je naam en e-mailadres achter, geef jouw eventuele voorkeur voor dvd of Blu-ray aan en beantwoord de volgende vraag:
De grote blikvanger van deze nieuwe Jumanji is natuurlijk Dwayne Johnson. Maar wie speelde als Alan Parrish de hoofdrol in de eerste film uit 1995?

Let op:
De actie loopt tot en met 12 mei. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de dvd danwel Blu-ray zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  5 mei, 2018

  Trailer