Jumanji: Welcome to the Jungle WINACTIE

Vanaf 21 december is JUMANJI: WELCOME TO THE JUNGLE in de bioscopen te bewonderne. In dit gloednieuwe avontuur zijn de rollen omgekeerd wanneer vier tieners de wereld van het spel Jumanji binnengesleurd worden.

Wanneer vier middelbare scholieren een oude videogame genaamd Jumanji ontdekken waar ze nog nooit van hebben gehoord, worden ze meteen de junglewereld van het spel ingetrokken. Ze veranderen in de game-personages die ze zelf kozen, gespeeld door Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black en Karen Gillan. Al snel ontdekken ze dat je Jumanji niet zomaar speelt – je moet het zien te overleven. Om het spel te verslaan, moeten zij het gevaarlijkste avontuur van hun hele leven ondernemen, anders kunnen ze voor eeuwig in de game vast blijven zitten…

In samenwerking met Sony Pictures Releasing en Triple P Entertainment mogen wij vier leuke t-shirts weggeven. Wil jij zo’n shirt winnen? Dat hebben we weer heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter, geef gelijk even jouw maat aan én geef antwoord op de volgende vraag:
De grote blikvanger van deze nieuwe Jumanji is natuurlijk Dwayne Johnson. Maar wie speelde als Alan Parrish de hoofdrol in de eerste film uit 1995?

Let op:
De actie loopt tot en met 23 december. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de shirts bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
15 december, 2017

Trailer