Jungle Cruise WINACTIE

Vanaf 28 juli is DISNEY’S JUNLGE CRUISE in de bioscoop te zien, een spannende rit over de Amazone met de komische kapitein Frank Wolff (Dwayne Johnson) en de onverschrokken onderzoeker Dr. Lily Houghton (Emily Blunt).

Lily reist van Londen naar het Amazone-oerwoud en doet een beroep op de diensten van Frank om haar op La Quila, zijn gammele maar charmante boot, te vervoeren. Lily is vastberaden om een oeroude boom met helende krachten te vinden om de toekomst van de geneeskunde te veranderen. Samen op deze spannende zoektocht stuit het verrassende duo op eindeloze gevaren en bovennatuurlijke krachten, die zich verborgen houden in de misleidende schoonheid van het weelderige regenwoud. Maar terwijl de geheimen van de verloren boom zich openbaren, worden de risico’s voor Lily en Frank nog groter want hun lot, en dat van de mensheid, staat op het spel.

Om de release van deze nieuwe film te vieren, heeft The Walt Disney Company twee Jungle Cruise-pakketten beschikbaar gesteld voor een winactie. In dit pakket vind je een Notebook, een Waterfles, een Tas, een Pen en Etui. Nu is natuurlijk jouw vraag hoe jij zo’n pakket kan bemachtigen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en beantwoord op de volgende vraag:
In Jungle Cruise zijn Dwayne Johnson en Paul Giamatti samen te zien. In welke film uit 2015 waren zij eerder al eens samen te zien?

Let op:
De actie loopt tot en met 2 augustus. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om het pakket bij de gelukkige op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
26 juli, 2021

Trailer