Jurassic World: Dominion WINACTIE

Haal JURASSIC WORLD DOMINION, met 14 minuten nooit eerder vertoonde beelden, een alternatieve opening, meer dinosaurussen en meer actie, op 19 oktober 2022 in huis op Digital, 4K Ultra HD en Blu-ray™. Daarnaast komt de film, zonder extended editie, ook op dezelfde datum uit op DVD van Universal Pictures Home Entertainment. Het kolossale zomeravontuur van Amblin Entertainment en Universal Pictures heeft wereldwijd meer dan 950 miljoen dollar aan kaartjes verkocht, stond in het releaseweekend in 72 markten wereldwijd bovenaan de box-office charts en brak in 16 markten franchiserecords. De film kreeg een CinemaScore van “A-“. Naast de Extended cut (niet beschikbaar op DVD) bevat deze exclusieve speciale editie boeiende content van achter de schermen over het maken van de film van begin tot eind, de originele korte film Battle at Big Rock, en nog veel meer, voor de perfecte filmavond thuis.

SYNOPSIS
Twee werelden botsen als de epische saga die begon met Jurassic Park komt tot een grootse conclusie in JURASSIC WORLD DOMINION. Geregisseerd door Colin Trevorrow en geproduceerd door Steven Spielberg, de regisseur van de eerste twee Jurassic Park-films, speelt zich af vier jaar na de vernietiging van Isla Nublar, wanneer er weer dinosaurussen op aarde rondlopen. Oog in oog met de catastrofale gevolgen van een planeet die opnieuw wordt gedomineerd door prehistorische roofdieren, verenigen twee generaties Jurassic-helden zich als artsen Ellie Sattler (Laura Dern), Ian Malcolm (Jeff Goldblum) en Alan Grant (Sam Neill) om zich bij Owen Grady (Chris Pratt) en Claire Dearing (Bryce Dallas Howard) aan te sluiten voor een ongelooflijk avontuur dat het lot van mens en dinosaurus voor eens en voor altijd zal bepalen.

Met dank aan Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd-, twee Blu-ray én twee 4K UHD exemplaren van deze film weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter, geef je eventuele voorkeur aan voor dvd óf Blu-ray én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Welke acteur, die eerder te zien was in Jurassic Park en The Lost World: Jurassic Park, is hier opnieuw te zien als Dr. Ian Malcolm?

Let op:
De actie loopt tot en met 26 oktober. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om het dvd-, Blu-ray of 4K UHD exemplaar bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
19 oktober, 2022

Trailer